Hej! 

Nu är jag och Linda på väg hem från lunchtrav i Östersund. Med oss dit hade vi myggan och jeppe. 
Myggan fick ett ganska tufft lopp och kämpade på bra men tröttnade lite till slut och kom i mål som sexa. 
Jeppe startade i ett P21 lopp, han fick ett bra opp med en ganska tuff avslutning sista 800 m men tuggade på in i det sista och fick vara först över mål. Stort grattis till ägarna Bibbi & Co!

Alla andra hästar tränar på bra hemma i Hållsta. Sweetan och Håkan har dock flyttat och det är alltid tråkigt när dom lämnar.

Reorder startar på v75 på lördag. Linda sköter tömmarna där och hon hoppas på ett felfritt lopp då det är voltstart och han har haft lite problem med att stå på benen då tidigare. Han tränar på fint hemma.

Alfa kommer med två segrar i bagaget. Otroligt kul att det släppt för den killen. Lite synd dock att han inte visade det när han var rikshäst men det är bara att gratulera ägarna Bibbi & Co! 😀 han har tagit senaste starten bra och vi siktar på att starta igen nästa fredag på solvalla.

Indian är inte så förtjust i brodd så han har lite semester nu och går bara på rullbandet. 

Pagan tränar på bra. Det är tänkt att hon ska kvala i monté på Gävle om en vecka för att sedan starta i början på mars.

Lindas tränar också på bra. Linda red ett banjobb på henne för några dagar sen och det kändes bara bra och hon tyckte det var kul. Tanken är hon också ska kvala i monté nästa vecka på Gävle. 

Thula tränar också på bra. Hon kommer faktiskt få en ny träningskompis nästa vecka. Min gamla häst kommer flytta till linda. Han tävlar inte längre men älskar att träna så det blir alldeles lagomt för honom att få träna med henne och kul för Thula också som oftast får träna ensam då hon är enda kallblodet på gården. 

Damen känns fortsatt fin och tanken är att hon ska börja starta bara det blir sommarbana. 

Starbec tränar på bra och det letas lopp åt honom för fulla muggar. 

Clinoh startar också på v75 på lördag. Micael Melander kör, vi hoppas på ett fint lopp och en slant med oss hem om allt stämmer. 

Chippen var lite seg sist så nu har han fått träna på lite tuffare och hoppas att det ger någon effekt. Planerar att starta han i monté på Romme nästa fredag. 

Framante fick en spark för några veckor sedan och svällde upp ganska mycket. Det slutade med att veterinären fick komma på besök och skära upp såret för att dränera. Men nu är han igång och tränar igen.

Prinsen tränar också på bra. Bägge smågrabbarna har växt otroligt mycket under vintern och det syns att dom fyllt 2 år nu. 😉

Det var allt för den här gången. Ha det bra så länge!