Linda är på semester i fjällen så jag och Josefin har jobbat lite nu under dom dagarna. Ikväll kommer hela familjen hem igen så imorgon är ordningen återställd. Jag tycker dock det har varit väldigt kul att få jobba två vardagar. Jobbar annars oftast bara helger eller följer med på trav. Var kul att få köra nästan alla hästar och få känna på dom själv. 😁

Alfa tränade igår, han fick intervaller på skogen och kändes bara fin. 

Indian chillar fortfarande och får gå på bandet. Såg att Linda funderade på att träna igång han igen. 

Reorder fick jogga en sväng igår och han har tagit starten bra. Ägare Gösta kom förbi med fika i måndags för att fira andraplatsen på v75. Det uppskattas, speciellt när chefen är borta 😉 

Pagan red Josefin igår men har inte fått någon uppdatering om hur det gick. Hon var säkert fin ;) 

Thula gick i pullerten i måndags och det uppskattas. Imorgon ska hon träna igen tillsammans med Jimmy. Tror dock inte att det blir banjobb då dom håller på att riva bort isen på banan idag.  

Damen gick intervaller på skogen i måndags och även hon kändes fin. Var väldigt längesen jag körde henne nu och hon är väldigt trevlig och lättsam att ha och göra med.  

Linda gick också intervaller på skogen i måndags och allt var bra med henne. Hoppas hovsprickan inte går upp igen så hon kan börja starta lite. 

Jeppe gick intervaller på skogen igår och man kan inte annat än luta sig tillbaka och dra på ett leende när man kör han. 

Myggan red Josefin i söndags och allt var bra. Han får jogga en sväng imorgon inför starten på bollnäs på fredag. Han startar i lopp 9 med Sören Eriksson i sulkyn. 

Starbec chillar eftersom han är behandlad.

Chippen gick pullert i måndags och kändes bara bra. Han ligger fortfarande lite högt i puls även om det bättre så vi avvaktar någon vecka till innan han får starta. 

Clinoh gick intervaller på skogen igår och det var bara bra med henne. Hon var sig lik och man måste påminna henne lite om att man faktiskt är ute och tränar. 😉

Framante äter penicillin då han blev dålig efter kastrationen. Han gick på släp bakom chippen i måndags och har longerats igår och idag. Idag var han iaf feberfri så vi hoppas det har vänt och är påväg åt rätt håll. 

Prinsen gick på släp i måndags han med och han har tagit kastrationen väldigt bra så det är bara att hålla tummarna att det fortsätter läka fint. 

Det var allt för den här gången 😊